The Best Part Of Waking Up Is Zain In Your Cup. - Begin The Beguine

Att fastna i bekvämligheten

Imorgon är det sista dagen på semestern. Och det är ju en hemsk känsla om jag ska vara helt ärlig. Det känns som att man räknar ner till denna dagen med ångest hela semestern. Jag skulle säga att den bästa dagen är dag nummer två eller tre. Då har man kommit till ro, hunnit varva ner litegrann och man är inte stressad över att hinna med saker ´eftersom semestern snart är slut´. 
Man har samvete att bara ligga vid poolen hela dagen och läsa en bok, eftersom att det inte finns någon press på dagen i sig. Men de sista dagarna har lite press på sig, att vara så bra och fina som möjligt och därför är det inte helt ovanligt att man klär upp sig lite, man åker på fina utflykter och restauranger och så vidare. Och det gör man trots att de allra flesta säkerligen skulle föredra att ligga en heldag till vid poolen och bara beställa in drinkar och pommes. 

Denna semestern så berättade jag min teori för min man och han höll helt och hållet med mig. Så därför bestämde bi oss för att bar ta det lugnt och gå ut om vi verkligen kände för det, ärligt. Så vi har spenderat ganska många dagar bara vid poolen, vi har inte ens orkat gå ner till stranden som ligger tio meter nedanför hotellet haha, kalla oss lata om ni vill men jag skulle bara vilja säga att vi är smarta helt enkelt.
En kväll gick vi ut på restaurang och det var såklart hur mysigt som helst. Dom hade till och med en lasershow på just den kvällen, då det blev en kväll att komma ihåg. Men jag vet ärligt talat om vi ens kommer gå ut imorgon kväll, sista kvällen. Det är ju så bekvämt att stanna här.