The Best Part Of Waking Up Is Zain In Your Cup. - Begin The Beguine

Bra present

Det finns så mycket som man kan köpa i present till sina nära och kära. Ja det beror ju helt på vad dom tycker om och vill ha. Men något som min man tycker om så är det bra skjortor, det är något som han använder dagligen och som är något som han tycke om och gärna vill ha fler av.
Så det är något som jag vet att han tycker om och som han blir glad av att få i present. Skjortor kan man hitta lite överallt det finns på många ställen och det gäller att leta efter bra skjortor.


Sen finns det massor med annat också

Ja det är ju inte bara skjortor man kan ge bort i present, det finns ju hur mycket som helst och det är ju det som är så kul när man ger bort presenter när man hittar något som man verkligen vet att den andra tycker om. Man går i någon affär eller man är på nån resa och hittar något som man bara känner... det här skulle verkligen hen tycka om... och så köper man det till den personen.

Ja det är roligast när det är på det viset tycker jag och inte att det ska vara av tvång att man måste hitta något utan när man hittar något så köper man det och ger bort det där och då. Då blir det en bättre överraskning också.
Så det är mitt tips till alla som vill ge bort presenter, gör det när dom minst anar det och när du hittar den där saken som du vet att personen skulle tycka om. Det är så mycket roligare.

Ja det finns ju en uppsjö med saker som man kan köpa och som man kan ge bort och det gäller att använda fantasin lite och se vad man kan hitta på.